Trebam li madrac u ogradici

Čekamo drugog sina, od prvoga je postojala Graco ogradica, iako je gotovo nikad nismo koristili. Ne želim kupiti drugi krevet, uspavat ću ga u areni otprilike šest mjeseci. Neugodno je što je umetak za krevetić premekan. Isplati li se kupiti ortopedski madrac?

oh dobro =) nisko =)))
imamo krevet za dječji krevet Baby Design. Kupljen te godine, u jesen kao. Dijete je imalo pola godine. Gornji dio je bio otkopčan kad je mali počeo klečati i držati se za bok =) Madrac smo odložili i još uvijek ga koristimo (sin 1,10). Istina, od ljeta ga koristimo čisto kao prijenosni krevet - kad idemo u posjet bakama / djedovima. =)

Jedino što vidim kako se ne bih popeo u arenu izravno duž mreže kroz bok =)))) penje se u 'vrata', i pokušava se popeti isključivo kroz vrh)

Trebam li dodatni madrac u ogradici?

Industrija dječjih proizvoda neumorno oprema roditelje koji njeguju novim proizvodima. Nove stavke - nova pitanja. Krevet za dječju ogrtaču pojavio se u prodaji relativno nedavno, ali već je uspio prikupiti brojne rasprave (i sporove) na forumima. Koja je novost? Kome treba? Hoću li trebati kupiti dodatni madrac za mobilnu ogradicu? Što kažu pregledi?

Dječji krevet - alternativna ili mobilna verzija?

Koja je bila svrha kreveta za ograde? Je li to mobilna opcija 2 u 1 ili punopravna alternativa ogradici i krevetu za spavanje? Koje su prednosti i nedostaci dizajna?

Treba shvatiti da bilo koja stavka ima određenu svrhu. Tablet ne može zamijeniti kućno kino ili stereo sustav, ali daleko od kuće vrlo je dobra pomoć. Krevet za dječju igraonicu nije potpuna alternativa ni krevetiću za spavanje ni ogradici. Stvoren je uglavnom kao mobilni uređaj za putovanja, odlaske u posjet, prekonoćna putovanja bakama i djedovima ili u zemlju..

Recenzije korisnika! Jedna od majki, koja već 3 godine koristi HAPPY BABY Martin, rekla je da se unatoč nekim nedostacima kaje što jaslice nije kupila ranije. Zahvaljujući korisnom dodatku, zaboravila je što su neprospavane, nemirne noći u posjetu baki i djedu..

Što je krevet za dječju igraonicu

Krevet za ogradicu je sklopiva metalno-plastična konstrukcija (obično aluminij), prekrivena tkaninom s prozirnim mrežnim bočnim pločama. Bočne strane zaštićene su istom tkaninom, ali prošivene - s mekanim punjenjem.

Oblikovati.

Praktičnost dizajna u mogućnosti presavijanja predmeta poput kišobrana ili kolica s trskom i premještanja poput putničkog kofera na kotačima. Ukupna težina ležaja za preoblikovanje - do 15 kg.

Održivost.

Dodatnu stabilnost relativno laganog dizajna pruža prisutnost 7 nogu i brave na kotačima.

Recenzije korisnika! Sudeći prema recenzijama, u rasklopljenom stanju krevet za krevet prilično je stabilan model. Neke se mame brinu. Sa strane im se čini da se ogradica može preokrenuti kad se stojeće pospano dijete cijelim tijelom nasloni na zid jaslica.

Donji madrac.

Uključeni sklopivi madrac za arenu dvostruko je osnova i dno. Riječ je o strukturi obloženoj tkaninom od šest drvenih letvica s pjenastim premazom za omekšavanje površine. Postoji mogućnost smještaja na dvije razine. U verziji najviše razine, tvrdi madrac umetnut je u stolicu za ljuljanje, sigurno pričvršćen na bokove krevetića.

Dodatne mogućnosti.

Kompletni set modela varira i može uključivati: kapuljaču, mrežu protiv komaraca, luk s igračkama, vibracijsku glazbenu jedinicu s ugrađenim noćnim svjetlom, torbu za prijevoz, prijenosne trkače za bolesti kretanja, stol za previjanje, džep (ili nekoliko njih) sa strane, bočni pristup.

Recenzije korisnika! Većina korisnika je vrlo zadovoljna svojom kupnjom. Dizajn i oprema u potpunosti zadovoljavaju potrebe majki i beba koje su često u „terenskim“ uvjetima. Posebno mi se sviđa Graco Contour Electra Deluxe.

Trebam li dodatni madrac u ogradici?

Sljedeće pitanje koje se nameće onima koji žele kupiti planinarski pribor: postoji li potreba za madracem u ogradici, pored onog koji dolazi u osnovnoj konfiguraciji i služi kao dno.

Za novorođenče

Sudeći po kritikama, puno ovisi o okolnostima. Uključeni madrac je dovoljno čvrst. Trenutak omekšavanja drvenih lamela samo je mali sloj pjenaste gume položen na vrh. S obzirom na to da se mnogi ortopedi zalažu za to da novorođenčad spavaju na tvrdoj podlozi, bebi će biti dovoljan osnovni madrac..

Recenzije korisnika! Neke majke koje koriste transformirajući krevet samo kao dodatni krevet (u gostima) ne smatraju potrebnim kupiti zasebni madrac za njega. Da bi omekšali površinu za spavanje, na osnovni madrac polože presavijeni pokrivač ili pokrivač.

Za odraslo dijete

Za starije dijete (8 mjeseci - 1 godina) preporučuje se prijelaz na površinu za spavanje srednje tvrdoće. Osnovni madrac za krevet za dječju igraonicu više je tvrda kategorija i stoga možda više neće biti ugodan za dijete. O tome će svjedočiti dugotrajno uspavljivanje bebe zbog nemogućnosti pronalaska udobnog položaja. To znači da je potrebno u krevetić staviti dodatni madrac..

Recenzije korisnika! Još jedna nijansa na koju neki roditelji obraćaju pažnju nije jako velika udaljenost od dna krevetića do poda. To postaje mali problem u hladnoj sezoni, u slučaju kada dob djeteta više ne dopušta da dijete stavite u gornji dječji krevet i postoji potreba za korištenjem donjeg položaja. Ispada da je osnovni madrac nepouzdani izolator protiv hladnoće koja dolazi s poda. Stoga postaje neophodno koristiti dodatni madrac.

Sumirati

Kome treba krevet za dječju igraonicu s madracem? Dizajn značajke predmeta i naziv (u mnogim katalozima proizvod se naziva "putnička ogradica") govore sami za sebe. Koristan pribor za obitelji koje često putuju s djetetom; imaju ljetnu kolibu; rođaci koji žive u daljini (koji ostaju preko noći). U svim tim slučajevima krevet-preobrazba zasigurno će postati neizostavan asistent..

Ima li smisla kupiti krevet za dječju igraonicu kao zamjenu za puni krevet ili kao 2 u 1 opciju (krevet za spavanje + dječja ogrlica)? Sudeći prema kritikama, br. Iako su neki preferirali ovu opciju i zadovoljni su. Većina roditelja još uvijek ne preporučuje to učiniti. Zašto?

Prvo, što se tiče dječje ograde (potrebno odraslom djetetu), prostor krevetića je uzak. Drugo, za svakodnevnu upotrebu kao krevet za spavanje, stacionarni dizajn s čvrstim dnom je još uvijek pouzdaniji. Treće, donji je položaj kreveta dovoljno nizak. To znači da je dijete u opasnosti zbog hladnoće i propuha koji dolaze s poda, a majka treba neprestano naprezati leđa kako bi dijete izvukla iz kolijevke.

I na kraju, trebate li dodatni madrac u ogradici? Da i ne. Ako ste mišljenja da je za novorođenče bolje spavati na tvrdoj podlozi, osnovni madrac proizvođača je ono što vam treba. U krajnjem slučaju, površina se može omekšati preklopljenim pokrivačem ili pokrivačem. Starijem djetetu na osnovnom madracu definitivno će biti neugodno i trebat će mu dodatni. Međutim, ako govorimo o neredovitom snu u mobilnoj areni, opet se možete snaći improviziranim sredstvima poput pokrivača ili pokrivača. Ako se ipak odlučite za kupnju kreveta za dječju igraonicu kao glavnog mjesta za spavanje za svakodnevnu upotrebu, zasigurno će vam trebati dodatni madrac.

dječji krevetić, je li dobar?

Trebam još jedan krevet za sina (5 mjeseci), sada za noću kod rodbine, a kasnije i na daću!

naginjući se krevetiću, ali nešto me zbunjuje

1. izgled, ima i zavarenih, ali postoji i jednostavniji, je li to važno za dijete? neće li sva ta zvona biti još jedan sakupljač prašine?

2. Madrac? Je li potreban poseban madrac za ovaj krevet? I je li dno premekano za spavanje?

3. stvarno će se ispostaviti da kombinirate ovaj krevet i kao san i kao ogradicu?

4.Možete li preporučiti bilo koji?

5. Pa, postoji li netko tko je protiv takvih kreveta?

Trebam li madrac u krevetu za igraonicu

Busenka, nejasno je kakvu kolijevku imaš i zašto dijete koje puže iz jaslica neće moći puzati iz arene na isti način.

Iako su djeca djeca, također vole ugodno spavati. Osobno spavamo na dobrom madracu - a djetetu smo kupili normalan opružni madrac za krevetić. Do koje godine planirate položiti dijete u deke u slojevima da spava?

postoje, kako kažu, dvije mogućnosti:
1.izraditi madrac po mjeri prema individualnim veličinama
2. izradite madrac sami po veličini ograde za igranje

Ne bih savjetovao djetetu da spava na pokrivaču. dijete se vrti, deka se može izgubiti ili se dijete može zamotati u nju - a to nije sigurno. Pa, štetno je i za dijete koje spava na neshvatljivoj površini..

dječje sobe su za bebe - sa stolovima za presvlačenje i malim krevetima, a od 4 godine starosti. Na krevetu za četverogodišnjaka vaše će se dijete "izgubiti";.
Što želiš?

kupili smo veliku dvorazinsku kada je srednja bila 1 g 3 m. Odmah sam se s velikim zadovoljstvom preselila tamo. Što god je pao, tata je napravio malu stranu. Ne vidim smisla u hrpi jaslica, posebno za svaku dob.

moji spavaju u krevetićima od rođenja, ali oni ne žele spavati u malim krevetićima već od 2 godine. Srednji još nije bio rođen - stariji je počeo odbijati mali krevet. Počeo sam odlaziti u krevet na pod. I sam sam morao rastaviti staru sofu (napola otrcanu) i napraviti mu odvojeno mjesto za spavanje od prostirki od sofe. Ali nije htio spavati u kolijevci. Srednji se također sam preselio u veliki krevet od 1 g 3 m. Iako ga tamo još nisu namjeravali premjestiti. S 2 godine najmlađi su počeli dogovarati bojkot - kažu da želim spavati u velikom krevetu, a ne u svom mališanu. Kao da sam već velika. Morala sam rastaviti malenu (to je krevet u našem krevetu, razumije ga prije nego što postane tinejdžerska). Premjestite stariju na nju, podignite srednju na drugi kat i dajte prvu iz velike dvokatnice mlađoj

a moj se novorođeni sin izgubio u običnom krevetiću ležeći smežurano u kutu, bilo je još 5 takvih beba koje se mogu staviti

Imamo prijelaznu verziju, krevet Ikeevskaya Sniglar, duljina 16 cm. Širina 70. Dijete je tamo premješteno za 2 godine. 7 mjeseci Ako će najstariji narasti do 2 godine - kupit ću ga u dječjem krevetu na kat.

Trebam li dodatni madrac u ogradici?

Želio bih kupiti krevet za igraonicu za putovanje s djetetom u posjet roditeljima. No, postavilo se pitanje: je li isporučeni madrac dovoljan za takve igraonice za ugodan san djeteta ili će se skliznuti pod težinom djeteta i trebate položiti nešto tvrđe (obični madrac kao u krevetićima, na primjer)?

Također, sada se postavlja pitanje o kupnji krevetića za bebu, budući da nema dovoljno prostora, odlučili smo kupiti dječju ogrtač sa stolom za presvlačenje i kolijevkom.

Nakon obilaska mnogih trgovina i razgovora s prodavačima (stručnjacima), došli smo do zaključka da je za ovu kolijevku također potrebno kupiti madrac (kao i obični), budući da podnožje arene nije dovoljno teško da dijete može spavati.

Dječji krevet: prednosti i nedostaci

Izvorno ogradica za djecu, koja se ujedinjavala. Kao što i samo ime govori, funkcija kreveta za spavanje i mjesta za dnevne igre djeteta postavljena je kao model putovanja. No, postupno je ovaj komad namještaja postao tako čvrsto u upotrebi i sada više nije rijetkost kada se krevet za dječju igraonicu trajno koristi u dječjoj spavaćoj sobi. Pokušajmo razmotriti sve nedostatke i, naravno, prednosti takve kupnje..

Prednosti dječjih kreveta za dječje igraonice

Prva i najsumnjivija prednost je što je krevet za dječju igraonicu vrlo lagan i upravljiv. Pogotovo u usporedbi s teškim drvenim kolijevkama. Mlada majka, bez pomoći rodbine, može je kretati po stanu i mirno se baviti svojim poslom dok beba spava i ne odlaziti svake minute kako bi provjerila je li sve u redu. A bebi će vjerojatno biti najbolje od svega da bude uvijek s mamicom.

Drugi je sklopivi dizajn. Ako trenutno ne koristite dječji krevetić ili samo čistite, čekate goste, općenito vam treba više slobodnog prostora, tada krevetić možete lako preklopiti i ukloniti.

Treće, za ogradicu za krevet, ne morate kupiti madrac. Dno takvih jaslica obično je razvučena tkanina. Ako slijedite savjete stručnjaka koji savjetuju novorođenčad da spavaju na ravnoj i ne premekanoj površini, tada se ovaj izbor čini vrlo, vrlo dobrim. Naravno, ako smatrate da je madrac neophodan, vrlo ga je jednostavno kupiti zasebno..

Četvrto, uklonjivi tkaninski elementi dječjeg krevetića čine ga vrlo jednostavnim za njegu, svi uklonjivi dijelovi mogu se lako oprati u perilici rublja. Stoga je higijenu puno lakše održavati, što uvijek vrijedi za majke beba..

Suprotno uvriježenom mišljenju, krevet za dječju kupaonicu odavno više nije opcija "putovanja", sada su takvi kreveti opremljeni mnogim potrebnim sitnicama - ovisno o konfiguraciji to mogu biti: nadstrešnica, nadstrešnica za sunce, luk s igračkama, sve vrste polica i još mnogo toga.

Vrlo je prikladno da se u svakoj takvoj kolijevci nalazi "rupa" s patentnim zatvaračem kroz koju dijete može sigurno napustiti svoje "sklonište" bez rizika da ispadne kroz vrh.

A najprijatnija prednost je, naravno, cijena - u glavnom dječjem krevetiću, ograde za igru ​​su nekoliko puta jeftinije od svojih stacionarnih kolega. I. Moram reći da to ne ide na štetu zdravlja i sigurnosti vaše bebe..

Mane kreveta za dječje igraonice

Nedostataka je, zapravo, vrlo malo.

Što je najvažnije, krevet ima ograničenja na težinu djeteta. Na to trebate obratiti posebnu pozornost i pročitati upute koje se dobivaju uz krevetić. Jer o tome ovisi sigurnost vaše bebe. Dakle, za mnoge modele maksimalna težina je 15-20 kg., a neki su dizajnirani za težinu od samo 6-7 kg. - Budi pažljiv.

Također morate zapamtiti da je vijek trajanja takvog kreveta kratak - ne više od tri godine.

Hodalica kao trajni krevet za spavanje

 • 4. studenog 2017
 • Odgovori

Naš izbor

Proganjanje ovulacije: folikulometrija

Preporučeno

Prvi znakovi trudnoće. Ankete.

Sofya Sokolova objavila je članak u Simptomi trudnoće, 13. rujna 2019

Preporučeno

Wobenzym povećava vjerojatnost začeća

Preporučeno

Ginekološka masaža - učinak je fantastičan?

Irina Shirokova objavila je članak u Ginekologiji, 19. rujna 2019

Preporučeno

AMG - anti-Müllerov hormon

Sofya Sokolova objavila je članak u Analizi i anketama, 22. rujna 2019

Preporučeno

Popularne teme

Autor: Enma13Ai
Kreirano prije 13 sati

Autor: Ariya
Kreirano prije 7 sati

Autor: Bit će blizanci
Izrađeno prije 5 sati

Autor: PregnantYulya
Kreirano prije 6 sati

Autor: Lara`
Kreirano prije 14 sati

Autor: Schastie_est1
Kreirano prije 9 sati

Autor: JuliaPro
Kreirano prije 14 sati

Autor: Taylor_99
Kreirano prije 16 sati

Autor: Katarina_SH
Kreirano prije 13 sati

Autor: Enma13Ai
Izrađeno prije 2 sata

O mjestu

Brze poveznice

 • O mjestu
 • Naši autori
 • Pomoć na web mjestu
 • Oglašavanje

Popularni odjeljci

 • Forum za planiranje trudnoće
 • Grafikoni bazalne temperature
 • Biblioteka za reproduktivno zdravlje
 • Recenzije o klinikama o liječnicima
 • Komunikacija u klubovima za PDR

Materijali objavljeni na našoj web stranici su u informativne svrhe i namijenjeni su u obrazovne svrhe. Molimo nemojte ih koristiti kao liječnički savjet. Utvrđivanje dijagnoze i odabir metode liječenja ostaje isključiva nadležnost vašeg liječnika!

Trebam li madrac u krevetu za igraonicu

Trebam li dodatni madrac u ogradici?

Industrija dječjih proizvoda neumorno oprema roditelje koji njeguju novim proizvodima. Nove stavke - nova pitanja. Krevet za dječju ogrtaču pojavio se u prodaji relativno nedavno, ali već je uspio prikupiti brojne rasprave (i sporove) na forumima. Koja je novost? Kome treba? Hoću li trebati kupiti dodatni madrac za mobilnu ogradicu? Što kažu pregledi?

Dječji krevet - alternativna ili mobilna verzija?

Koja je bila svrha kreveta za ograde? Je li to mobilna opcija 2 u 1 ili punopravna alternativa ogradici i krevetu za spavanje? Koje su prednosti i nedostaci dizajna?

Treba shvatiti da bilo koja stavka ima određenu svrhu. Tablet ne može zamijeniti kućno kino ili stereo sustav, ali daleko od kuće vrlo je dobra pomoć. Krevet za dječju igraonicu nije potpuna alternativa ni krevetiću za spavanje ni ogradici. Stvoren je uglavnom kao mobilni uređaj za putovanja, odlaske u posjet, prekonoćna putovanja bakama i djedovima ili u zemlju..

Recenzije korisnika! Jedna od majki, koja već 3 godine koristi HAPPY BABY Martin, rekla je da se unatoč nekim nedostacima kaje što jaslice nije kupila ranije. Zahvaljujući korisnom dodatku, zaboravila je što su neprospavane, nemirne noći u posjetu baki i djedu..

Što je krevet za dječju igraonicu

Krevet za ogradicu je sklopiva metalno-plastična konstrukcija (obično aluminij), prekrivena tkaninom s prozirnim mrežnim bočnim pločama. Bočne strane zaštićene su istom tkaninom, ali prošivene - s mekanim punjenjem.

Oblikovati.

Praktičnost dizajna u mogućnosti presavijanja predmeta poput kišobrana ili kolica s trskom i premještanja poput putničkog kofera na kotačima. Ukupna težina ležaja za preoblikovanje - do 15 kg.

Održivost.

Dodatnu stabilnost relativno laganog dizajna pruža prisutnost 7 nogu i brave na kotačima.

Recenzije korisnika! Sudeći prema recenzijama, u rasklopljenom stanju krevet za krevet prilično je stabilan model. Neke se mame brinu. Sa strane im se čini da se ogradica može preokrenuti kad se stojeće pospano dijete cijelim tijelom nasloni na zid jaslica.

Uključeni sklopivi madrac za arenu dvostruko je osnova i dno. Riječ je o strukturi obloženoj tkaninom od šest drvenih letvica s pjenastim premazom za omekšavanje površine. Postoji mogućnost smještaja na dvije razine. U verziji najviše razine, tvrdi madrac umetnut je u stolicu za ljuljanje, sigurno pričvršćen na bokove krevetića.

Dodatne mogućnosti.

Kompletni set modela varira i može uključivati: kapuljaču, mrežu protiv komaraca, luk s igračkama, vibracijsku glazbenu jedinicu s ugrađenim noćnim svjetlom, torbu za prijevoz, prijenosne trkače za bolesti kretanja, stol za previjanje, džep (ili nekoliko njih) sa strane, bočni pristup.

Recenzije korisnika! Većina korisnika je vrlo zadovoljna svojom kupnjom. Dizajn i oprema u potpunosti zadovoljavaju potrebe majki i beba koje su često u „terenskim“ uvjetima. Posebno mi se sviđa Graco Contour Electra Deluxe.

Trebam li dodatni madrac u ogradici?

Sljedeće pitanje koje se nameće onima koji žele kupiti planinarski pribor: postoji li potreba za madracem u ogradici, pored onog koji dolazi u osnovnoj konfiguraciji i služi kao dno.

Za novorođenče

Sudeći po kritikama, puno ovisi o okolnostima. Uključeni madrac je dovoljno čvrst. Trenutak omekšavanja drvenih lamela samo je mali sloj pjenaste gume položen na vrh. S obzirom na to da se mnogi ortopedi zalažu za to da novorođenčad spavaju na tvrdoj podlozi, bebi će biti dovoljan osnovni madrac..

Recenzije korisnika! Neke majke koje koriste transformirajući krevet samo kao dodatni krevet (u gostima) ne smatraju potrebnim kupiti zasebni madrac za njega. Da bi omekšali površinu za spavanje, na osnovni madrac polože presavijeni pokrivač ili pokrivač.

Za odraslo dijete

Za starije dijete (8 mjeseci - 1 godina) preporučuje se prijelaz na površinu za spavanje srednje tvrdoće. Osnovni madrac za krevet za dječju igraonicu više je tvrda kategorija i stoga možda više neće biti ugodan za dijete. O tome će svjedočiti dugotrajno uspavljivanje bebe zbog nemogućnosti pronalaska udobnog položaja. To znači da je potrebno u krevetić staviti dodatni madrac..

Recenzije korisnika! Još jedna nijansa na koju neki roditelji obraćaju pažnju nije jako velika udaljenost od dna krevetića do poda. To postaje mali problem u hladnoj sezoni, u slučaju kada dob djeteta više ne dopušta da dijete stavite u gornji dječji krevet i postoji potreba za korištenjem donjeg položaja. Ispada da je osnovni madrac nepouzdani izolator protiv hladnoće koja dolazi s poda. Stoga postaje neophodno koristiti dodatni madrac.

Sumirati

Kome treba krevet za dječju igraonicu s madracem? Dizajn značajke predmeta i naziv (u mnogim katalozima proizvod se naziva "putnička ogradica") govore sami za sebe. Koristan pribor za obitelji koje često putuju s djetetom; imaju ljetnu kolibu; rođaci koji žive u daljini (koji ostaju preko noći). U svim tim slučajevima krevet-preobrazba zasigurno će postati neizostavan asistent..

Ima li smisla kupiti krevet za dječju igraonicu kao zamjenu za puni krevet ili kao 2 u 1 opciju (krevet za spavanje + dječja ogrlica)? Sudeći prema kritikama, br. Iako su neki preferirali ovu opciju i zadovoljni su. Većina roditelja još uvijek ne preporučuje to učiniti. Zašto?

Prvo, što se tiče dječje ograde (potrebno odraslom djetetu), prostor krevetića je uzak. Drugo, za svakodnevnu upotrebu kao krevet za spavanje, stacionarni dizajn s čvrstim dnom je još uvijek pouzdaniji. Treće, donji je položaj kreveta dovoljno nizak. To znači da je dijete u opasnosti zbog hladnoće i propuha koji dolaze s poda, a majka treba neprestano naprezati leđa kako bi dijete izvukla iz kolijevke.

I na kraju, trebate li dodatni madrac u ogradici? Da i ne. Ako ste mišljenja da je za novorođenče bolje spavati na tvrdoj podlozi, osnovni madrac proizvođača je ono što vam treba. U krajnjem slučaju, površina se može omekšati preklopljenim pokrivačem ili pokrivačem. Starijem djetetu na osnovnom madracu definitivno će biti neugodno i trebat će mu dodatni. Međutim, ako govorimo o neredovitom snu u mobilnoj areni, opet se možete snaći improviziranim sredstvima poput pokrivača ili pokrivača. Ako se ipak odlučite za kupnju kreveta za dječju igraonicu kao glavnog mjesta za spavanje za svakodnevnu upotrebu, zasigurno će vam trebati dodatni madrac.

Video iskustvo korištenja

Trebam li dodatni madrac u ogradici?

Industrija dječjih proizvoda neumorno oprema roditelje koji njeguju novim proizvodima. Nove stavke - nova pitanja. Krevet za dječju ogrtaču pojavio se u prodaji relativno nedavno, ali već je uspio prikupiti brojne rasprave (i sporove) na forumima. Koja je novost? Kome treba? Hoću li trebati kupiti dodatni madrac za mobilnu ogradicu? Što kažu pregledi?

Dječji krevet - alternativna ili mobilna verzija?

Koja je bila svrha kreveta za ograde? Je li to mobilna opcija 2 u 1 ili punopravna alternativa ogradici i krevetu za spavanje? Koje su prednosti i nedostaci dizajna?

Treba shvatiti da bilo koja stavka ima određenu svrhu. Tablet ne može zamijeniti kućno kino ili stereo sustav, ali daleko od kuće vrlo je dobra pomoć. Krevet za dječju igraonicu nije potpuna alternativa ni krevetiću za spavanje ni ogradici. Stvoren je uglavnom kao mobilni uređaj za putovanja, odlaske u posjet, prekonoćna putovanja bakama i djedovima ili u zemlju..

Recenzije korisnika! Jedna od majki, koja već 3 godine koristi HAPPY BABY Martin, rekla je da se unatoč nekim nedostacima kaje što jaslice nije kupila ranije. Zahvaljujući korisnom dodatku, zaboravila je što su neprospavane, nemirne noći u posjetu baki i djedu..

Što je krevet za dječju igraonicu

Krevet za ogradicu je sklopiva metalno-plastična konstrukcija (obično aluminij), prekrivena tkaninom s prozirnim mrežnim bočnim pločama. Bočne strane zaštićene su istom tkaninom, ali prošivene - s mekanim punjenjem.

Oblikovati.

Praktičnost dizajna u mogućnosti presavijanja predmeta poput kišobrana ili kolica s trskom i premještanja poput putničkog kofera na kotačima. Ukupna težina ležaja za preoblikovanje - do 15 kg.

Održivost.

Dodatnu stabilnost relativno laganog dizajna pruža prisutnost 7 nogu i brave na kotačima.

Recenzije korisnika! Sudeći prema recenzijama, u rasklopljenom stanju krevet za krevet prilično je stabilan model. Neke se mame brinu. Sa strane im se čini da se ogradica može preokrenuti kad se stojeće pospano dijete cijelim tijelom nasloni na zid jaslica.

Uključeni sklopivi madrac za arenu dvostruko je osnova i dno. Riječ je o strukturi obloženoj tkaninom od šest drvenih letvica s pjenastim premazom za omekšavanje površine. Postoji mogućnost smještaja na dvije razine. U verziji najviše razine, tvrdi madrac umetnut je u stolicu za ljuljanje, sigurno pričvršćen na bokove krevetića.

Dodatne mogućnosti.

Kompletni set modela varira i može uključivati: kapuljaču, mrežu protiv komaraca, luk s igračkama, vibracijsku glazbenu jedinicu s ugrađenim noćnim svjetlom, torbu za prijevoz, prijenosne trkače za bolesti kretanja, stol za previjanje, džep (ili nekoliko njih) sa strane, bočni pristup.

Recenzije korisnika! Većina korisnika je vrlo zadovoljna svojom kupnjom. Dizajn i oprema u potpunosti zadovoljavaju potrebe majki i beba koje su često u „terenskim“ uvjetima. Posebno mi se sviđa Graco Contour Electra Deluxe.

Trebam li dodatni madrac u ogradici?

Sljedeće pitanje koje se nameće onima koji žele kupiti planinarski pribor: postoji li potreba za madracem u ogradici, pored onog koji dolazi u osnovnoj konfiguraciji i služi kao dno.

Za novorođenče

Sudeći po kritikama, puno ovisi o okolnostima. Uključeni madrac je dovoljno čvrst. Trenutak omekšavanja drvenih lamela samo je mali sloj pjenaste gume položen na vrh. S obzirom na to da se mnogi ortopedi zalažu za to da novorođenčad spavaju na tvrdoj podlozi, bebi će biti dovoljan osnovni madrac..

Recenzije korisnika! Neke majke koje koriste transformirajući krevet samo kao dodatni krevet (u gostima) ne smatraju potrebnim kupiti zasebni madrac za njega. Da bi omekšali površinu za spavanje, na osnovni madrac polože presavijeni pokrivač ili pokrivač.

Za odraslo dijete

Za starije dijete (8 mjeseci - 1 godina) preporučuje se prijelaz na površinu za spavanje srednje tvrdoće. Osnovni madrac za krevet za dječju igraonicu više je tvrda kategorija i stoga možda više neće biti ugodan za dijete. O tome će svjedočiti dugotrajno uspavljivanje bebe zbog nemogućnosti pronalaska udobnog položaja. To znači da je potrebno u krevetić staviti dodatni madrac..

Recenzije korisnika! Još jedna nijansa na koju neki roditelji obraćaju pažnju nije jako velika udaljenost od dna krevetića do poda. To postaje mali problem u hladnoj sezoni, u slučaju kada dob djeteta više ne dopušta da dijete stavite u gornji dječji krevet i postoji potreba za korištenjem donjeg položaja. Ispada da je osnovni madrac nepouzdani izolator protiv hladnoće koja dolazi s poda. Stoga postaje neophodno koristiti dodatni madrac.

Sumirati

Kome treba krevet za dječju igraonicu s madracem? Dizajn značajke predmeta i naziv (u mnogim katalozima proizvod se naziva "putnička ogradica") govore sami za sebe. Koristan pribor za obitelji koje često putuju s djetetom; imaju ljetnu kolibu; rođaci koji žive u daljini (koji ostaju preko noći). U svim tim slučajevima krevet-preobrazba zasigurno će postati neizostavan asistent..

Ima li smisla kupiti krevet za dječju igraonicu kao zamjenu za puni krevet ili kao 2 u 1 opciju (krevet za spavanje + dječja ogrlica)? Sudeći prema kritikama, br. Iako su neki preferirali ovu opciju i zadovoljni su. Većina roditelja još uvijek ne preporučuje to učiniti. Zašto?

Prvo, što se tiče dječje ograde (potrebno odraslom djetetu), prostor krevetića je uzak. Drugo, za svakodnevnu upotrebu kao krevet za spavanje, stacionarni dizajn s čvrstim dnom je još uvijek pouzdaniji. Treće, donji je položaj kreveta dovoljno nizak. To znači da je dijete u opasnosti zbog hladnoće i propuha koji dolaze s poda, a majka treba neprestano naprezati leđa kako bi dijete izvukla iz kolijevke.

I na kraju, trebate li dodatni madrac u ogradici? Da i ne. Ako ste mišljenja da je za novorođenče bolje spavati na tvrdoj podlozi, osnovni madrac proizvođača je ono što vam treba. U krajnjem slučaju, površina se može omekšati preklopljenim pokrivačem ili pokrivačem. Starijem djetetu na osnovnom madracu definitivno će biti neugodno i trebat će mu dodatni. Međutim, ako govorimo o neredovitom snu u mobilnoj areni, opet se možete snaći improviziranim sredstvima poput pokrivača ili pokrivača. Ako se ipak odlučite za kupnju kreveta za dječju igraonicu kao glavnog mjesta za spavanje za svakodnevnu upotrebu, zasigurno će vam trebati dodatni madrac.

Video iskustvo korištenja

Recenzija: Hauck Dream'n Play Go krevet-ogradica - Super-all-in-one: stacionarni i dječji krevetić s ogradicom

Kad je došlo vrijeme za rastanak s našom kolijevkom Jednostavnosti, koja mi je šest mjeseci služila kao mlađa vjera i istina, pomislila sam: gdje ćemo sljedeće spavati? Činjenica je da je naša spavaća soba mala, tu spavamo, zbog dobi djece nas četvero - suprug i ja smo na svom krevetu, sin je u krevetiću, a kći u kolijevci. Kupnja još jednog krevetića uopće me nije nadahnula. Štoviše, bližilo se ljeto s odlascima na daču, gdje bi bilo lijepo ostaviti najmlađe za dnevne snove na svježem zraku i imati barem jedno dijete mjesto za spavanje u kući, budući da smo u posljednje vrijeme suprug i ja morali spavati tamo u različitim sobama dijeleći djecu među sobom, uopće nije realno uklopiti se s njih četvero na isti kauč.

U takvoj situaciji imao sam samo jedan izbor - kupiti krevet za dječju igraonicu, koji će moći riješiti sve gore navedene probleme..
Nakon pregledavanja ponuda trgovina, odlučio sam se za Hauck Dream'n Play Go Plus u bojama Jungle Fun. Prvo, jer smo imali kolica ovog proizvođača, čime sam bio zadovoljan, pobrinuvši se da Nijemci znaju svoj posao u proizvodnji robe za djecu. I drugo, jako su mi se svidjele boje ove arene, izrađene u obliku autobusa sa životinjama. Naravno, s gledišta dizajna, ova svijetla "sramota" ne uklapa se ni u jedan pristojan interijer, ali s gledišta djeteta - tako svijetla, vesela ogradica je ono što vam treba.

Kad su ogradicu donijeli kući, bio sam jako iznenađen veličinom kutije. Ne, sigurno sam pretpostavio da je kompaktan, ali nisam mogao pomisliti da će naš budući punopravni krevet stati u tako malu kutiju.

Ogradica se može koristiti od rođenja do oko 3 godine - do 15 kg. Nažalost, u ovoj areni ne postoji gornja razina za novorođenče, inače bismo na nju premjestili mlađu..

Preklopljena, kao što sam već napisao, arena je vrlo kompaktna - visoka oko 77 cm i široka oko 23 cm. Težina arene je oko 10 kg, što je težina usporediva s uobičajenim kolicima.

Upute - jasne na slikama.

Sama ogradica spakirana je u praktičnu torbu s ručkama, u kojoj se može prevesti u automobil, prijaviti u prtljagu u avionu i jednostavno pohraniti u slučaju beskorisnosti. Torba ima ručke za nošenje

I ručka za kotrljanje arene na dva kotača stojeći

Otvaramo vrećicu - i vidimo da je arena odozgo omotana madracem, pričvršćenim čičkom, koji istovremeno štiti arenu tijekom transporta.

Madrac se uklanja i stavlja zapravo u samu ogradicu kao tvrdo dno. Madrac je debeo oko 2 cm, dno dna je tvrdo, osjećate da postoje tvrde ploče, mali mekani sloj na vrhu.

Prikladno je da madrac ima dupliciranu shemu za preklapanje i rasklapanje arene i ne trebate ići svaki put prema uputama, jer osobno stalno zaboravljam slijed radnji.

Mehanizam preklapanja arene je poput kišobrana. Prvo, laganim pokretom ruke, sklopite bravu za harmoniku duž kratkih dijelova arene, a zatim duž dugih. Ovako izgleda u polusavijenom stanju..

Sad je gotovo komplicirano. Dvije vanjske noge arene su obične noge, druge dvije su kotačići, tako da je vrlo povoljno prenijeti arenu u rasklopljenom stanju s mjesta na mjesto, plus za stabilnost konstrukcije, još dvije noge idu u sredinu.

A sada je to prilično teško. Trebaju mi ​​3 minute da preklopim arenu i 5 minuta da je rasklopim, jer mehanizam za učvršćivanje brava iz nekog razloga ne djeluje odmah.

Duljina i širina ograde za igru ​​imaju dimenzije standardnog dječjeg krevetića - 120 x 60 cm. Što je, po mom mišljenju, vrlo povoljno u smislu da su svi standardni madraci i standardna posteljina prikladni za arenu. Za dodatno učvršćivanje stranica madraca i tkanine na dnu nalaze se čičak

Na areni se dobivaju samo "prozori". Mreža je velika u smislu da kad se arena koristi na otvorenom, u nju se neće uvući muhe i komarci, ali mušice hoće. Dakle, ovdje morate razmisliti o dodatnim mjerama za zaštitu djeteta od krvopija.

Na jednoj od kratkih strana arene nalaze se vrata na zatvarač. Patent zatvarač otvara se samo s vanjske strane, pa ako ga u potpunosti zatvorite, dijete ga ne može otvoriti iznutra. Patent zatvarač obično otvorimo kad se ujutro probudimo, kako bi dijete nakon buđenja moglo samo otvoriti vrata i izaći iz kreveta bez pozivanja roditelja. Pa on sam to savršeno otvara izvana.

Jedino što mi se ne sviđa je to što je patentni zatvarač normalan, bilo bi bolje, naravno, ako stavimo patentni zatvarač s velikim zubima, jer se pretpostavlja da ga dijete može otvoriti, ali nije uvijek uredno i postoji rizik da će prije ili kasnije istrgnut će tako krhku munju.

Budući da smo prvotno igralište koristili prije svega kao stacionarni krevet kod kuće, za njega smo kupili punopravni ortopedski madrac - čini mi se da redovno spavanje na sklopivom madracu, čini mi se, nije prikladno i nije korisno. Madrac se savršeno uklapa u ogradicu

Što se tiče debljine, nije blokirao prozore i rupu. U početku sam se, kupujući ogradicu, brinuo da se njezino dno nalazi nisko, gotovo uz pod. S obzirom na to da se trudim da spavaća soba bude hladna i noću otvaram prozor ili prozor, postojali su strahovi da će se dijete smrznuti. Ali ne: tkanina je dovoljno gusta da ne puše povjetarac, a izuzetno debeli madrac štiti dijete od propuha u razini poda.

I na kraju, sastav. Tkanina arene je poliester. Prikladno, sve se može očistiti samo mokrom krpom.

I evo sretnog glavnog eksploatatora arene, koji zaista voli spavati u njoj svake večeri.

Ukupno:
- Kod kuće koristimo ogradicu s dobrim madracem kao punopravni krevet za dvogodišnje dijete iz kojeg se ujutro, kada unaprijed otkopčate patentni zatvarač, bez problema popne iz njega, ne zahtijevajući pomoć roditelja.
- izvan kuće, ogradica je krevet za noć za stariju, a danju za mlađu 7-mjesečnu kćer.
- u zemlji, u prirodi, na drugom otvorenom - kao arena za mlađe za "šetnje" i spavanje na zraku.
Naravno, niti jedan krevetić ne bi mogao istodobno obavljati ove funkcije. Uz to, u areni nije potrebno kupiti dodatne mekane strane, a dijete se tamo noću vrti kako želi, a da ne riskira.
Nedostacima arene pripisao bih:
-nedostatak najviše razine. Da jest, najmlađi bi postao jedini vlasnik ovog uređaja, jer mi nije prikladno izvoditi dijete noću za hranjenje s razine poda.
- krhki patentni zatvarač. Bilo bi bolje kada bi proizvođač isporučio patentni zatvarač s velikim zubima, jer se računa da dijete koje nije uvijek uredno može koristiti i patentni zatvarač u areni..

Jako sam zadovoljan kupnjom dječje ograde i odlukom da je upotrijebim umjesto običnog krevetića i ovu opciju preporučujem svima.

Krevet za ograde: pregledi liječnika i kupaca, fotografije

Odabir kreveta za dječju igraonicu može biti prilično teško. Recenzije različitih modela sada su raširene po cijelom Internetu. Štoviše, postoje prilično dvosmislena mišljenja. To nas često natjera da se zapitamo isplati li se uopće kupiti ovakav dječji namještaj. Ovo je pitanje posebno akutno kada roditelji planiraju putovati s bebom u zemlju ili prirodu ili samo dugo vremena posjećivati ​​rodbinu i prijatelje. Tijekom tog razdoblja morat ćete svojoj bebi osigurati mjesto za spavanje i igru. I danas ćemo s vama riješiti ovaj problem.

Zašto služi

Igraonica za krevet počinje prikupljati kritike na modernim web stranicama s pregledima u vezi s mnogim parametrima. Ali prije nego što ih započnemo proučavati, pokušajmo shvatiti zašto djeci uopće potreban takav namještaj. I je li doista potrebna?

Stvar je u tome što bebe uvijek trebaju negdje za spavanje ili igru. Istodobno, moderni apartmani u većini slučajeva ne dopuštaju "izradu vage" i stavljanje dječjih slušalica u prostorije. Stoga morate potražiti nekakve "konstruktore".

A krevet za dječju igraonicu, čije ćemo recenzije naučiti malo kasnije, izvrsno je rješenje za osiguravanje prostora za spavanje i igru ​​u stanu. Takav namještaj često možete jednostavno i jednostavno ponijeti sa sobom na putovanje, pa čak i ne brinuti o zauzetom prostoru. Mnogi roditelji odabiru ovu opciju. Ali kakvu ogradu za krevet dobiva? I što točno misle kupci?

Korist ili šteta

Da kažem istinu, situacija s našim današnjim pitanjem razvija se dvosmisleno. Stvar je u tome što su pregledi liječnika "osrednji". Odnosno, netko uvjerava da se ne isplati kupovati takav namještaj, dok netko, naprotiv, savjetuje upotrebu samo takvog "konstruktora".

Za novorođenčad možete kupiti apsolutno bilo koji krevet. Onaj s kojim ćete biti prikladni. Tek sada djeca brzo rastu. A s vremenom će im trebati mjesto za igru. Morat ćemo osigurati dodatni namještaj. Ali ne uvijek. Uostalom, krevet za ograde dolazi u pomoć. Recenzije pedijatara o ovoj slušalici, kao što je već spomenuto, dvosmislene su.

Sve ovisi o mogućnostima roditelja i osobinama svakog djeteta. Međutim, u većini slučajeva takav namještaj možete kupiti za osobnu udobnost. I odvojeno pokupite madrac, a zatim jastuk. To je jedini način da se djetetu osigura potpuna sigurnost i udobnost. Ako se ponašate na takav način, primijetit ćete da pedijatri nemaju ništa protiv krevetaca..

Obiteljski proračun

Pri procjeni bilo koje dječje slušalice, obiteljski proračun igra vrlo važnu ulogu. Doista, ograda za krevet često počinje dobivati ​​kritike upravo u vezi s tim čimbenikom. I to je sasvim normalno..

Moderni modeli toliko su raznoliki da je cijena za njih drugačija. Svi kupci bi željeli kupiti ono što si mogu priuštiti, a ujedno će biti visokokvalitetan i pouzdan proizvod. Dakle, pitanje cijene pri odabiru jaslica igra važnu ulogu..

Ovdje je i situacija neizvjesna. Napokon, postoji mnogo različitih modela i proizvođača. I svi nude drugačiju cijenu za svoj proizvod. Općenito govoreći, ogrtač za krevet dobiva pozitivne ocjene u pogledu cijene. Roditelji uvijek mogu pronaći kompaktan i prikladan uređaj za odmor svog djeteta koji neće napraviti rupu u obiteljskom budžetu..

Njega i prijevoz

I dalje razmišljamo treba li nam krevet za ogradicu. Recenzije kupaca vrlo često uključuju reference o njezi i transportu ovog dječjeg namještaja. I što kažu?

Na primjer, vrijedi uzeti u obzir činjenicu da je prilično lako brinuti se za takve slušalice. Sve je to zbog činjenice da su dječji krevetići za djecu ne izrađeni od drveta, već od lakših i ugodnijih materijala, na koje roditelji lakše mogu paziti. Osim toga, takav je namještaj izuzetno mobilan..

Ova dva čimbenika igraju prilično važnu ulogu. Pogotovo ako uzmete u obzir da moderni roditelji pokušavaju pokupiti takav namještaj tako da ga je lako čuvati i transportirati. To pomaže u održavanju pokretljivosti. Osim toga, kao što je već spomenuto, vrlo je jednostavno i jednostavno ponijeti ovakve krevetiće sa sobom na put. I ovo se ne može ne radovati.

Funkcionalni

Za mnoge vrlo važnu ulogu igra dodatna funkcionalnost prisutna u dječjem namještaju. Tako, na primjer, vibracijski krevet-dječja igraonica dobiva prilično pozitivne kritike. Napokon, "vibro" pomaže bebama da se brže smire i zaspe. I roditelji najčešće obraćaju pažnju na takve modele..

Dakle, ako ste uspjeli uočiti jeftin, ali funkcionalan krevet za dječju igraonicu, vaše će recenzije o njemu biti uglavnom pozitivne. I ovdje, kao što je to lako vidjeti, puno ovisi o cijeni. Suvremeni proizvođači obično "pune" skuplje modele s toliko mogućnosti da je nemoguće sve ih isprobati. Tu su stol za presvlačenje, ugrađena glazba, mreže protiv komaraca, pretinci za dječje predmete s vlažnim maramicama i dodatni džepovi. I još mnogo različitih inovacija.

Kupci obično traže jeftine modele s nekoliko dodatnih značajki. Na primjer, s pretincima za dječju odjeću i džepove. A "otmjene" opcije, u pravilu, skupljaju daleko od najboljih recenzija. Napokon, njihova cijena nije opravdana - većina pruženih prilika apsolutno je beskorisna.

Sigurnost

Dječji krevetići prikupljaju mnoštvo mišljenja o svojoj sigurnosti. Ovo je možda najvažnija točka na koju vrijedi obratiti pažnju. Srećom, i liječnici i kupci dolaze do istog mišljenja..

Krevet za dječju igraonicu dobiva izuzetno pozitivne kritike u pogledu sigurnosti. Činjenica je da je takav namještaj opremljen dobrom zaštitom, kao i prilično jakim bočnim zidovima. Klinac se neće moći popeti preko njih, a također će pasti. Unatoč tome, u početku ne biste trebali dugo ostavljati dijete bez nadzora. Napokon, prostor unutra je prilično velik, a to bebu može samo uplašiti. Toliko da će tada glatko odbiti ležati u ovom krevetiću.

Trebam li kupiti

Danas smo s vama naučili koje su prednosti i nedostatke gotovo svakog kreveta za ograde. Recenzije i fotografije su nam predstavljeni. Sada je vrijeme da rezimiramo: isplati li se koristiti takav namještaj?

Općenito, da. Jaslice su to koje pomaže roditeljima da djetetu osiguraju mjesto za spavanje i istovremeno prostor za igre. To se posebno odnosi na starije bebe. Brigu o takvom namještaju prilično je jednostavno, on je mobilan, udoban i siguran. A to je ono što svaki roditelj treba za svoju djecu. Glavna stvar je pažljiv odabir modela i proizvođača. Ne preplaćujte, na primjer, "glasno" ime ili dodatnu, ali beskorisnu funkcionalnost.

Krevet za dječju igraonicu: je li to potrebno? Odabir pravog.

Vimari
Zamislite raspon cijena za isti model?

Kad sam gledao, ispalo je da je na kraju sve što je bilo jeftinije, tj. na web mjestu je izloženo ono što jest, a zatim samo "nema" gubljenja vremena
a vrlo često su različite internet trgovine pod različitim nazivima, s različitim telefonima iste

Vimari
napisano za djecu do 14 kg, ispada koliko će mi trajati,

dobro, ako samo za spavanje, onda će, mislim, biti dovoljno još malo, a ako skočite, razići će se po šavovima - još uvijek postoji tkanina, iako gusta, ali malo je vjerojatno da će izdržati jaka opterećenja. s druge strane, na dnu je metalni okvir križ-na-križ, t.j. postoji podrška.

Krevet za ograde: pregledi liječnika i kupaca, fotografije

Odabir kreveta za dječju igraonicu može biti prilično teško. Recenzije različitih modela sada su raširene po cijelom Internetu. Štoviše, postoje prilično dvosmislena mišljenja. To nas često natjera da se zapitamo isplati li se uopće kupiti ovakav dječji namještaj. Ovo je pitanje posebno akutno kada roditelji planiraju putovati s bebom u zemlju ili prirodu ili samo dugo vremena posjećivati ​​rodbinu i prijatelje. Tijekom tog razdoblja morat ćete svojoj bebi osigurati mjesto za spavanje i igru. I danas ćemo s vama riješiti ovaj problem.

Zašto služi

Igraonica za krevet počinje prikupljati kritike na modernim web stranicama s pregledima u vezi s mnogim parametrima. Ali prije nego što ih započnemo proučavati, pokušajmo shvatiti zašto djeci uopće potreban takav namještaj. I je li doista potrebna?

Stvar je u tome što bebe uvijek trebaju negdje za spavanje ili igru. Istodobno, moderni apartmani u većini slučajeva ne dopuštaju "izradu vage" i stavljanje dječjih slušalica u prostorije. Stoga morate potražiti nekakve "konstruktore".

A krevet za dječju igraonicu, čije ćemo recenzije naučiti malo kasnije, izvrsno je rješenje za osiguravanje prostora za spavanje i igru ​​u stanu. Takav namještaj često možete jednostavno i jednostavno ponijeti sa sobom na putovanje, pa čak i ne brinuti o zauzetom prostoru. Mnogi roditelji odabiru ovu opciju. Ali kakvu ogradu za krevet dobiva? I što točno misle kupci?

Korist ili šteta

Da kažem istinu, situacija s našim današnjim pitanjem razvija se dvosmisleno. Stvar je u tome što su liječničke recenzije o ogradici za krevet "osrednje". Odnosno, netko uvjerava da se ne isplati kupovati takav namještaj, dok netko, naprotiv, savjetuje upotrebu samo takvog "konstruktora".

Za novorođenčad možete kupiti apsolutno bilo koji krevet. Onaj s kojim ćete biti prikladni. Tek sada djeca brzo rastu. A s vremenom će im trebati mjesto za igru. Morat ćemo osigurati dodatni namještaj. Ali ne uvijek. Uostalom, krevet za ograde dolazi u pomoć. Recenzije pedijatara o ovoj slušalici, kao što je već spomenuto, dvosmislene su.

Sve ovisi o mogućnostima roditelja i osobinama svakog djeteta. Međutim, u većini slučajeva takav namještaj možete kupiti za osobnu udobnost. I odvojeno pokupite madrac, a zatim jastuk. To je jedini način da se djetetu osigura potpuna sigurnost i udobnost. Ako se ponašate na takav način, primijetit ćete da pedijatri nemaju ništa protiv krevetaca..

Obiteljski proračun

Pri procjeni bilo koje dječje slušalice, obiteljski proračun igra vrlo važnu ulogu. Doista, ograda za krevet često počinje dobivati ​​kritike upravo u vezi s tim čimbenikom. I to je sasvim normalno..

Moderni modeli toliko su raznoliki da je cijena za njih drugačija. Svi kupci bi željeli kupiti ono što si mogu priuštiti, a ujedno će biti visokokvalitetan i pouzdan proizvod. Dakle, pitanje cijene pri odabiru jaslica igra važnu ulogu..

Ovdje je i situacija neizvjesna. Napokon, postoji mnogo različitih modela i proizvođača. I svi nude drugačiju cijenu za svoj proizvod. Općenito govoreći, ogrtač za krevet dobiva pozitivne ocjene u pogledu cijene. Roditelji uvijek mogu pronaći kompaktan i prikladan uređaj za odmor svog djeteta koji neće napraviti rupu u obiteljskom budžetu..

Njega i prijevoz

I dalje razmišljamo treba li nam krevet za ogradicu. Recenzije kupaca vrlo često uključuju reference o njezi i transportu ovog dječjeg namještaja. I što kažu?

Na primjer, vrijedi uzeti u obzir činjenicu da je prilično lako brinuti se za takve slušalice. Sve je to zbog činjenice da su krevetići za dječje igralište izrađeni ne od drveta, već od lakših i ugodnijih materijala na koje roditelji lakše mogu paziti. Osim toga, takav je namještaj izuzetno mobilan..

Ova dva čimbenika igraju prilično važnu ulogu. Pogotovo ako uzmete u obzir da moderni roditelji pokušavaju pokupiti takav namještaj tako da ga je lako čuvati i transportirati. To pomaže u održavanju pokretljivosti. Osim toga, kao što je već spomenuto, vrlo je jednostavno i jednostavno ponijeti ovakve krevetiće sa sobom na put. I ovo se ne može ne radovati.

Funkcionalni

Za mnoge vrlo važnu ulogu igra dodatna funkcionalnost prisutna u dječjem namještaju. Tako, na primjer, vibracijski krevet-dječja igraonica dobiva prilično pozitivne kritike. Napokon, "vibro" pomaže bebama da se brže smire i zaspe. I roditelji najčešće obraćaju pažnju na takve modele..

Dakle, ako ste uspjeli uočiti jeftin, ali funkcionalan krevet za dječju igraonicu, vaše će recenzije o njemu biti uglavnom pozitivne. I ovdje, kao što je to lako vidjeti, puno ovisi o cijeni. Suvremeni proizvođači obično "trpaju" skuplje modele s toliko mogućnosti da ih je nemoguće isprobati. Tu su stol za presvlačenje, ugrađena glazba, mreže protiv komaraca, pretinci za dječje predmete s vlažnim maramicama i dodatni džepovi. I još mnogo različitih inovacija.

Kupci obično traže jeftine modele s nekoliko dodatnih značajki. Na primjer, s pretincima za dječju odjeću i džepove. A "otmjene" opcije, u pravilu, skupljaju daleko od najboljih recenzija. Napokon, njihova cijena nije opravdana - većina pruženih prilika apsolutno je beskorisna.

Sigurnost

Dječji krevetići prikupljaju mnoštvo mišljenja o svojoj sigurnosti. Ovo je možda najvažnija točka na koju vrijedi obratiti pažnju. Srećom, i liječnici i kupci dolaze do istog mišljenja..

Krevet za dječju igraonicu dobiva izuzetno pozitivne kritike u pogledu sigurnosti. Činjenica je da je takav namještaj opremljen dobrom zaštitom, kao i prilično jakim bočnim zidovima. Klinac se neće moći popeti preko njih, a također će pasti. Unatoč tome, u početku ne biste trebali dugo ostavljati dijete bez nadzora. Napokon, prostor unutra je prilično velik, a to bebu može samo uplašiti. Toliko da će tada glatko odbiti ležati u ovom krevetiću.

Trebam li kupiti

Danas smo s vama naučili koje su prednosti i nedostatke gotovo svakog kreveta za ograde. Recenzije i fotografije su nam predstavljeni. Sada je vrijeme da rezimiramo: isplati li se koristiti takav namještaj?

Općenito, da. Jaslice su to koje pomaže roditeljima da djetetu osiguraju mjesto za spavanje i istovremeno prostor za igre. To se posebno odnosi na starije bebe. Brigu o takvom namještaju prilično je jednostavno, on je mobilan, udoban i siguran. A to je ono što svaki roditelj treba za svoju djecu. Glavna stvar je pažljiv odabir modela i proizvođača. Ne preplaćujte, na primjer, "glasno" ime ili dodatnu, ali beskorisnu funkcionalnost.